Elektrovakman Lub Bakker

Elektrovakman Lub Bakker

Lub BakkerLub Bakker Electro is op Urk niet meer weg te denken uit de wereld van elektronisch apparatuur en witgoed. In de winkel aan de Handelskade vindt u een assortiment van audio- en videoapparatuur, wasautomaten, magnetronovens, grillbakovens, huishoudelijk apparatuur, mobiele telecommunicatie, faxen en zonnebanken. En alles voor aantrekkelijke prijzen. Het personeel is u graag van dienst voor technisch advies. Verder kunt u bij Lub Bakker terecht voor alle bijbehorende accessoires en alle merken inbouwapparatuur. Kortom, u vindt het bij VOF L. Bakker.

Lub Bakker ElektroVakman staat al sinds jaar en dag bekend als dé lokale, kwalitatieve speciaalzaak in consumentenelektronica en huishoudelijke apparatuur. In de winkel vindt u uitsluitend de beste merken op het gebied van wit- en bruingoed, klein huishoudelijke apparaten en telecomproducten. Kwaliteit en betrouwbaarheid heeft de ElektroVakman hoog in het vaandel staan. Zo kunt u erop rekenen dat u, ook op de lange termijn, een geslaagde aankoop doet. Gegarandeerd door uw vakman!

Direct van uw aankoop genieten
Als u bij de ElektroVakman een mooie aankoop heeft gedaan, wilt u daar natuurlijk ook meteen thuis van kunnen genieten. Daarom bezorgen ze grote producten snel én gratis bij u thuis. Dat hoort bij de vertrouwde service van de ElektroVakman. Evenals de perfecte aansluiting van de producten. En heeft u onverhoopt een keer een defect apparaat of een storing? Ook geen probleem! Onze deskundige, speciaal hiervoor opgeleide monteurs zorgen voor een snelle en juiste oplossing.

Adresgegevens:
Handelskade 6
8321 KB Urk
Tel. 0527-686870

email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
internet: www.elektrovakman.nl


Banner
Banner
Banner
Banner