Lumme & Luppien

Lumme & Luppien

In het oude centrum van het vissersdorp Urk is de nieuwsgierige klant welkom bij Kiengerboetiek Lumme & Luppien.
Al zeven jaar lang is de kinderkledingwinkel van Marrèt Snoek een begrip zowel op Urk als in de regio.
Van het begin af aan wisten klanten van heinde en verre Lumme & Luppien te vinden, niet alleen voor de aankoop van hun kinderkleren, maar ook voor een welgemeend professioneel advies.
En vooral na de verbouwing in de zomer van 2006 is de winkel niet alleen overzichtelijker geworden door het grotere vloeroppervlak, ook is Lumme & Luppien vanuit zowel de Raadhuisstraat als de Prins Hendrikstraat bereikbaar!

Wat heeft Lumme & Luppien te bieden? Betaalbare kwaliteitskleding van peuter tot puber en dat alles van de meeste bekende merken. De collectie van Kiengerboetiek Lumme & Luppien omvat de bekende merken:

  • McGregor,
  • Gaastra,
  • Eager Beaver,
  • Rags ,
  • Esprit
  • Name It met stoere kleren voor de jongens.

Ook aan de meiden is gedacht met leuke spijkerkleding van Vingino, mooie rokken en leuke jurken van de bekende merken Jottum, Mim-Pi, RFG, Muy Malo en nog véél meer.

Kom gezellig even langs in de winkel van Marrèt en laat u ook verrassen bij Kiengerboetiek Lumme & Luppien in Winkelcentrum Oud Urk.
Om Kiengerboetiek Lumme & Luppien te vinden mag de afstand naar Urk sinds kort geen bezwaar meer zijn, want Lumme & Luppien beschikt nu namelijk ook over een eigen webshop. Op snelle en eenvoudige wijze kunt u de kleren voor uw kleintjes en de oudere jeugd uitzoeken en via internet bestellen.
Voor meer informatie kijkt u op www.lumme-luppien.nl of www.kinderkledingjottum.nl.

 

 

 

 

 

 

 

 

Wijk 2-65
8321 ES Urk

tel 0527 68 4613

email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
website:www.lumme-luppien.nlBanner
Banner
Banner
Banner