Oud Urk

Kunst op Locatie 2022

Zaterdag 27 augustus 2022: Kunst op Locatie

alt

 

Braderie 27 mei 2022

Vrijdag 27 mei van 14:00 - 20:00 uur: Braderie in Oud Urk!

Kom fijn shoppen in het altijd gezellige Oud Urk. Profiteer van de beste aanbiedingen en acties van de Oud Urk ondernemers. Vul je garderobe aan met de beste deals of scoor een fijn nieuw item voor je interieur.

Aanmelden als standhouder? Dat kan eenvoudig via 06-38535502

Braderie 27 mei 2022

   

Suunterklaos deelt cadeaus uit in Oud Urk

alt


Heb jij je stempelkaarten al klaar liggen?

Aanmelden is vanaf nu mogelijk! Klik op de link in bio om je tijdsslot te reserveren en kom zaterdag gezellig met de kinderen langs bij de Suunterklaos en zijn Pieten in Oud Urk!

Aanmelden doe je via deze link.

   

Voorverkoop gestart!

alt

De bingoboekjes zijn vanaf vandaag verkrijgbaar voor De Grote Sint & Piet Oud Urk Bingo!

Haal nu alvast je kaarten en zorg dat je dit niet mist! Voor €3 per boekje of €15 voor een straatje (6 boekjes) speel je al mee. De boekjes zijn verkrijgbaar bij Kwalitaria De Bolder en Tourist Info Urk.

De Oud Urk Bingo start 27 november om 20:00 uur en is live te volgen via het YouTube kanaal van Oud Urk. Hou de social media kanalen in de gaten voor alle informatie!

   

De Grote Sint & Piet Oud Urk Bingo

alt

Zaterdag 27 november maak je tijdens De Grote Sint & Piet Oud Urk Bingo kans op fantastische prijzen: een elektrische Mercedes-Benz, een minuut gratis winkelen bij Boni, Playstation 5, Apple AirPods Pro en een Big Green Egg large met complete BBQ set. Naast de fantastische hoofdprijzen zijn er nog meer dan 100 prijzen te winnen, een mega winkans dus!

De voorverkoop start maandag 15 november. Bij Kwalitaria De Bolder en Tourist Info Urk haal je de boekjes voor €3 per stuk of voor €15 voor een straatje (6 boekjes). De Grote Sint & Piet Oud Urk Bingo is online te volgen op het YouTube kanaal van Oud Urk en start om 20:00 uur.

   

Pagina 1 van 10


Banner
Banner
Banner
Banner